Connect with us

 

Škole su zabranile djeci ‘Squid Game’ kostime za Halloween

ZANIMLJIVOSTI

Škole su zabranile djeci ‘Squid Game’ kostime za Halloween

‘Squid Game’ je limitirana serija o ljudima koji su pristali igrati smrtonosne dječje igre, neznajući da igraju za svoj život. Pregledana je preko 111 milijuna puta, a trenutno je najpopularnija Netflixova serija

Tri njujorške osnovne škole zabranile su učenicima dolazak u kostimima ‘Squid Gamea’ uoči Noći vještica zbog nasilne poruke koju šalje javnosti

Osim kombinezona, trenerki i maski, zabranili su i donošenje igračaka poput pištolja i pušaka, kako se mlađa djeca ne bi uplašila.

‘Squid Game’ je limitirana serija o ljudima koji su pristali igrati smrtonosne dječje igre, neznajući da igraju za svoj život. Pregledana je preko 111 milijuna puta, a trenutno je najpopularnija Netflixova serija.

To su zabranili nakon što su direktori škola Fayetteville-Manlius poslali poruku roditeljima u kojoj su rekli da djeca u školi oponašaju verziju igre preživljavanja u seriji, izvijestio je CNY Central u utorak.

“Zbog zabrinutosti jer je igra nasilne prirode, neprimjerena je za igru ​​na odmoru ili raspravu u školi”, navedeno je u pismu upućenom roditeljima.

Korejska serija zaludila je gledatelje diljem svijeta, a mišljenja su podijeljena.

Neki smatraju da će učenici biti ljuti na direktore škola jer su im poremetili ovogodišnje planove maskiranja. Oni koji su već kupili kombinezone, trenerke i maske morat će ih pospremiti u ormar do neke iduće prilike.

Podsjećamo, ‘Squid Game’ je priča o 456 takmičara koji imaju nesretnu sudbinu, a pruža im se prilika da osvoje primamljivu novačnu nagradu od 40 milijuna dolara. Nitko od njih ne zna da će biti zarobljeni u šest rundi igara koje će biti smrtonosne. Pobjednik je samo jedan, a posljedna epizoda stvara napetost koja ima temelj za snimanje nove sezone.

Više u ZANIMLJIVOSTI

To Top