Connect with us

 

Evo zbog koga pade gradonačelnik

Facebook/screenshot/oslobodjenje

MAGAZIN

Evo zbog koga pade gradonačelnik

Slike koje su se pojavile u javnosti nisu otišle od mene, kazala je Ana Jež, članica SNSD-a iz Prijedora, žena kojoj je bivši gradonačelnik ovog grada slao fotografije na kojima se vidi kako pije tablete, spava u toaletu i druge, a zbog čijeg je objavljivanja u javnosti na kraju podnio ostavku.

Jež je kazala da je od Pavlovića dobila 3.878 ovakvih i sličnih fotografija, koje još uvijek ima u telefonu, kojeg je pokazala gostujući na FACE TV. Demantovala je tvrdnje čelnika prijedorskog SNSD-a Saše Bursaća, kako je ona zapravo prodala telefon sa slikama kako bi pokrenula cijeli skandal.

Zapravo, tvrdi Jež, ovaj slučaj je bio “namještaljka” za Dalibora Pavlovića, kojeg je Saša Bursać htio da ukloni zbog “neposlušnosti”.

Znam da je milion puta rekao da ne može da izdrži pritisak. To je Saša Bursać, predsjednik Gradskog odbora SNSD. Pavlović mu je odbio poslušnost. Prvi put kada je odbio da nešto uradi, onda mu se to desilo. Morao je da pije tablete za smirenje, imam sve poruke, ispričala je Bursać.

Prema njenim riječima, ona i Pavlović su bili samo prijatelji, iako bivši gradonačelnik Prijedora nije krio da je zaljubljen u nju. Kao argument za tu tvrdnju rekla je da joj njen muž ne bi mogao oprostiti prevaru, a njih dvoje su i dalje u braku.

(Oslobođenje)

Continue Reading

Više u MAGAZIN

To Top