Connect with us

 

Odvažno izdanje Jelene Rozge kojim je očarala fanove

MAGAZIN

Odvažno izdanje Jelene Rozge kojim je očarala fanove

Jedna od najljepših hrvatskih pjevačica Jelena Rozga pozirala je u u crnoj kombinaciji i očarala fanove, a fotografiju je podijelila na svojim društvenim mrežama.

Pjevačica gdje god da se pojavi plijeni pažnju svojim besprijekornim stilom, ali i mladalačkim izgledom. Ovaj put pjevačica je očarala fotografijom sa shootinga koje je podijelila na Instagramu
Jelena je za ovu priliku odabrala pozirati u crnoj kombinaciji, i to u crnom saku, brusthalteru i suknji dubokog pasa s izrezima. Za njenu frizuru zaslužan je salon Franić, a šminka je djelo make-up artiste Saša Joković.Prva asocijacija na splitsku pjevačicu, osim muzike, je i izvrstan stil i izgled kojim godinama intrigira. Mnogi se pitaju kako Jelena uspijeva uvijek biti u top formi.

Brojni fanovi, ali i poznate ličnosti su komentirali fotografiju pjevačice.

“Omg woooow goriš Jecko!”, napisala joj je influenserka Sonja Kovač, a među poznatim koji su ostavili komentar bili se su Nina Badrić, Sandra Perković, Tatjana Jurić i mnogi drugi.

Među komentarima fanova istakli su se sljedeći: “Najlepša žena, pozdrav iz Srbije!”, “Sva blistaš Jele”, “Opasna mala”, “Prelijepa si” i brojni drugi.

(Klix.ba)

Continue Reading
Možda će vas zanimati...

Više u MAGAZIN

To Top