Connect with us

 

Tri idealne frizure za kišovitu jesen

LIFESTYLE

Tri idealne frizure za kišovitu jesen

Iako djeluje da je teško imati dobru frizuru tokom jesenskih, vjetrovitih ili kišnih dana, od ovog modnog zadatka nikada ne bi trebalo odustati. Možda vas neki od ovih prijedloga bude inspirisao i stavio na probu vaše sposobnosti za isprobavanje najrazličitijih frizura, koje će ostati uredne i kada se kroz njih provuku udari vjetra.

Pletenica

One su jedna od najboljih opcija za ovakve vremenske prilike, a uz to ćete izgledati ženstveno. Među stilovima pletenica kao najbolji za vjetrovite dane izdvaja se švajcarski, koji uopšte nije teško sprovesti u djelo. Pletenicu pravite od sredine glave ili sa strane, potom razdvojite kosu u kike i počnite da ih uplićete. Zatim na kraj pletenice stavite elastičnu gumicu. Naredni korak je da pletenicu koju ste napravili s desne strane prebacite preko glave i fiksirate šnalicama. Isto ponovite i s onom s lijeve strane.

 

Rep

Rep nikada ne izlazi iz mode. Elegantan je, razigran, a u isto vrijeme veoma lak za pravljenje. Za vjetrovito vrijeme preporučuje se potpuno ravan, a lako ga je i napraviti. Gelom zaližite kosu unazad i na vrhu glave čvrsto vežite kosu. Ako imate valovitu, onda je poprskajte sprejom na bazi prirodne morske soli i prije izlaska sačekajte desetak minuta. Uspjet ćete da izravnate i rep će izgledati sjajno.

Balerina punđa

Upravo takva punđa je idealna, jer sprečava da se kosa pod dejstvom vjetra raspe. Važno je jedino da punđu, na kraju, poprskate lakom za kosu ili stavite neko drugo sredstvo koje će joj produžiti uredan izgled.

A kako je na vjetru važno da kosu držite što dalje od lica, potrebni su vam i neki modni dodaci, poput rastegljivih traka. U tom slučaju dugu kosu možete da pustite slobodno da pada, iako je puštena kosa najmanje poželjno rješenje za nepredvidivo vrijeme.

Continue Reading
Možda će vas zanimati...

Više u LIFESTYLE

To Top