Connect with us

 

Jennifer Lopez i Ben Affleck će imati spektakularno trodnevno vjenčanj

Foto: Twitter

LIFESTYLE

Jennifer Lopez i Ben Affleck će imati spektakularno trodnevno vjenčanj

Mjesec dana nakon što su jedno drugom izgovorili “sudbonosno da”, Jennifer Lopez i Ben Affleck odlučili su prirediti veliko trodnevno vjenčanje za svoju porodicu i prijatelje.

Slavni par ovoga će vikenda proslaviti svoj veliki dan, a kako prenose strani mediji, biti će to trodnevna bajka dostojna stranica svjetskih naslovnica.

Njihova “intimna zabava za porodicu i prijatelje” započet će večerašnjom probnom večerom, zatim se nastaviti ceremonijom u subotu, dok će vikend zaključiti roštiljem i piknikom u nedjelju.

Kako je ranije poznato, ceremonija će se održati na Affleckovom imanju u Riceborou u Georgiji, a neke od zvijezda na popisu gostiju slavnog para su i Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck i Drea de Matteo.

Također, očekuje se da će Jennifer nositi vjenčanicu Ralpha Laurena, a ona je ranije nagoviještavala i da će to biti haljina koju je nosila u jednom od svojih starih filmova.

Uoči uzbudljivih dana koji su pred njima, par je zapažen u velikoj porodičnoj kupovini gdje su odradili posljednje pripreme pred veliki vikend.

Par je bio ležerno odjeven, a Jennifer je pokazala svoju povezanost sa djecom svoga supruga držeći se sa njegovim 10-godišnjim sinom Samuelom za ruke.

Jennifer je, podsjetimo, dan nakon vjenčanja koje se održalo 16. jula potvrdila da je postala supruga Afflecka, njene dugogodišnje ljubavi.

“Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je ljubazna.

I pokazalo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljiva”, napisala je ona.

Lopez je također rekla i da namjerava koristiti Affleckovo prezime, koje je navela u bračnoj dozvoli okruga Clark, a čak je i potpisala svoj bilten kao “Jennifer Lynn Affleck”.

Više u LIFESTYLE

To Top