Connect with us

 

Ahmetović: ŠAH MAT Dodiku, gotov je! Ni povratak u institucije mu neće pomoći! Spremne mu sankcije!

VIJESTI

Ahmetović: ŠAH MAT Dodiku, gotov je! Ni povratak u institucije mu neće pomoći! Spremne mu sankcije!

Ne može Dodik 15 godina rušiti državu i biti u korupciji, a onda se vratiti u Predsjedništvo bez sankcija! Nema teorije! Šah mat, gotov je! Njemačka priprema strategiju za rješenje situacije u BiH! Strategija ima 5 dijelova, a glavni dio su sankcije!

Sankcije se ne mogu zaustaviti! Ne smijemo dozvoliti stvaranje novih entiteta! Nije pametno da se Izborni zakon mijenja u izbornoj godini! Prijetnja da neće biti izbora su političke igre!

Schmidt odlučuje hoće li biti izbora ili ne!

Njemačka će Schmidtu dati punu podršku za sve njegove odluke!  Dodikova politika šovinistička, fašistička! Trenutna situacija je kao 1992. godine! Prije 28 godina moji roditelji su morali bježati iz BiH, ja sam rođena u izbjeglištvu, sad nema bježanja, želim pomoći!

Dodik provocira 30 godina, Amerika i EU to nisu smjele dopustiti! Ovo što Dodik radi nije samo opasno za BiH već i za EU! Dodik svojim secesijama nije napao samo BiH već i ideale Evrope, vrijeme je da mu odgovorimo i našli smo odgovor! Dodik se uplašio sankcija pa bi da se vrati u institucije BiH, sad je kasno, neće mu ni  to pomoći!  Mirna budućnost Evrope ne rješava se samo na granicama Ukrajine već i na granicama Zapadnog Balkana! Demokratija uvijek jača od šovinizma, ljubav od mržnje, MIR od RATA! (Face.ba)

 

Continue Reading
Možda će vas zanimati...

Više u VIJESTI

To Top