VAŽNO – NAJVAŽNIJE – NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI! Moje srce su zarobili 2015.godine pri prvom susretu sa njima u zavodu Drin. Od tada vas svake godine molim da se uključite u akciju paketići za naše male, a tako velike i vi se svake godine odazovete i svake godine potvrdite koliko divni insani ovdje žive. Nadam se da će tako biti i ove godine U Zavodu Drin kažu da trenutno na brizi i njezi imaju 492 štićenika. Od toga je nepokretnih 30, a polupokretnih 32. Beba je ove godine čak 10, I SVI ŠTIĆENICI SU DJECA, jer zbog svojih stanja, bez obzira na godine, oni ni srcem ni glavom ne “odrastaju”, ili kako to u Zavodu kažu “jer je intelektualno stanje kod njih na razini djeteta.” Dakle, ako možete jednu čokoladu onda jednu čokoladu, ako možete igračku – onda igračku, ako možete paketić – paketić. SVE se pika, sve je dobrodošlo I SVE, BAŠ SVE će donijeti osmijeh na lica naše male raje u Drinu. Da podsjetimo, imati SVOJ SOK je posebna radost!!! Posebna napomena iz Drina, a za one koji pitaju “šta najviše treba” odgovor je sredstva za higijenu i sl. Dakle, sapuni, dezodoransi, pelene za bebe i odrasle. Sredstva za higijenu pakujemo u paketiće, a pelene idu odvojeno. Mozete i neku malu sminku, ima tamo malih damica koje vole da se gizdaju Sve vaše paketiće možete donijeti u subotu, 11.12. od 14-16:00 sati na Socijalno, proširenje kod Hoše, prema Ilidži. Ja znam među kakvim divnim osobama živim i ZNAM da ćemo i ove godine paketićima obradovati čuvare najljepših zagrljaja. P.S. fotografije preuzela sa stranice Zavoda Drin